PRIJSLIJST

Alle behandelingen zijn inclusief wassen, drogen, borstelen/kammen, nagels knippen, oren nakijken (deze worden NIET uitgeplukt i.o.m. de dierenarts.) En uiteraard persoonlijke aandacht en veel knuffelen!

Product Prijs
Nagels knippen €7,50 / gratis voor vaste klanten
Puppy kennismaking Gratis / ongeveer 1 uur
Tanden reinigen vanaf € 15
Bachbloesem consult € 25 /ongeveer 1 uur

Voor de actuele prijslijst van trim behandelingen kunt u contact met mij opnemen. 


De toestand van de vacht kan zorgen voor enig verschil in behandelingsduur en kan daardoor ook verschil in prijs opleveren. Indien een hond erg veel klitten heeft, kan dit in de prijs doorberekend worden. Dit wordt van te voren met u besproken zodra u de hond komt brengen. U kunt ook altijd contact met mij opnemen voor een prijs indicatie.

U kunt in de salon betalen met contant geld of via een betaalverzoek. Dit moet wel direct voldaan worden als u de hond komt ophalen. 


Vlooien:

 

Heeft uw hond last van vlooien meldt dit minimaal 48 uur voor de geplande afspraak, ga ik beginnen met de behandeling en ik zie dat uw hond vlooien heeft ben ik genoodzaakt om extra kosten van €10 in rekening te brengen voor het extra reinigen en behandelen van de salon.

 


Afspraak:


Bij niet tijdig annuleren van de afspraak, is de volgende regeling hierbij van toepassing:


🔷️ Bij annulering langer dan 48 uur voor het afgesproken tijdstip, is geen betaling verschuldigd;
🔷️ Bij annulering tussen 24 en 48 uur voor het tijdstip van de afspraak is 50% van de voor de overeengekomen dienst geldende prijs (volgens de prijslijst van de trimsalon) verschuldigd;
🔷️ Bij annulering korter dan 24 uur voor het afgesproken tijdstip is 100% van de voor de dienst geldende prijs (volgens de prijslijst van de trimsalon) verschuldigd

Zie de algemene voorwaarden